Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / L’OSCE-PA celebra la primera reunió de joves parlamentaris

L’OSCE-PA celebra la primera reunió de joves parlamentaris

La reunió ha estat organitzada de manera conjunta per la representant especial de Joventut de l’OSCE-PA, Farah Karimi, i el membre de la delegació del Consell General, Roger Padreny.

La trobada, celebrada de manera telemàtica, ha comptat amb la participació de més d’una desena de parlamentaris menors de 35 anys, tots ells membres de l’Assemblea parlamentària de l’OSCE.

Referent a aquesta trobada, el membre de la delegació del Consell General a l’OSCE-PA, Roger Padreny, l’ha qualificat d’“inèdita” i ha afegit que “és una constatació de què les veus més joves de l’Assemblea parlamentària tenim un clar interès a buscar i posar en comú mecanismes de col·laboració perquè dins de l'organització es tractin qüestions que afecten la joventut i des de la joventut”.

La reunió ha servit també per posar la primera pedra per a la creació d’un espai propi de participació i debat per a joves parlamentaris dins l’OSCE-PA. Els participants han acordat la voluntat de treballar i celebrar noves reunions, al llarg del 2022. Unes reunions que permetran definir, entre d’altres, quin paper ha de tenir aquest nou espai, com ha de ser la composició i la seva obertura a la societat civil i les necessitats i prioritats en l’àmbit de la joventut.

Galeria d'imatges