Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / En marxa el Portal jurídic d'Andorra que permet consultar legislació actualitzada i consolidada des del 1989

En marxa el Portal jurídic d'Andorra que permet consultar legislació actualitzada i consolidada des del 1989

Casa de la Vall, 26 de gener del 2024

Des d'aquest divendres, 26 de gener, es pot consultar de forma gratuïta la legislació actualitzada i consolidada del Principat d'Andorra al web portaljuridicandorra.ad. Aquest nou servei gratuït és possible gràcies al conveni signat pel Consell General i el Govern d'Andorra l’octubre del 2023 amb la societat 'A un Clic' i que estableix que les despeses del prestador de serveis seran assumides a parts iguals per l’Executiu i el Parlament. D’aquesta manera es garanteix l’accés fàcil i gratuït a les normes vigents com un dels principis bàsics de la transparència i la qualitat democràtica.

La plataforma Portal jurídic del Principat d'Andorra és accessible a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) i també des de la seu electrònica del Consell General. El nou portal web ofereix els textos refosos de lleis i reglaments a partir del 1989 (any de publicació del primer BOPA), i les redaccions històriques de cada llei i reglament que hagin tingut modificacions. A més, cada document s'acompanya d'una fitxa de situació amb les modificacions sofertes. El nou web també compta amb cercador, índex de documents i versions per a imprimir.

Galeria d'imatges