Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els Síndics promouran conjuntament amb els comuns trobades amb els agents socials i econòmics de les set parròquies

Els Síndics promouran conjuntament amb els comuns trobades amb els agents socials i econòmics de les set parròquies

Andorra la Vella, 31 de maig del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, continuen la ronda de visites als set comuns del país seguint l’ordre protocol·lari. Aquest dimecres ha estat el torn del Comú d’Ordino, després de visitar la setmana passada Canillo i Encamp, on han estat rebuts per Josep Àngel Mortés, cònsol major, i Eva Choy, cònsol menor.

Els Síndics han manifestat la seva voluntat de potenciar les relacions entre el Consell General i els comuns de les set parròquies, tenint en compte les especificitats de cadascuna. Aquesta proposta ha estat molt ben rebuda pels cònsols d’Ordino que creuen que una major coordinació entre institucions beneficiarà a la ciutadania, ja que els comuns són l’administració més pròxima al ciutadà.

De fet, els Síndics han acordat amb els cònsols d’Ordino iniciar un seguit de trobades amb agents socials i econòmics de la parròquia. Aquestes reunions tindran lloc a partir de la tardor, un cop comenci el nou curs polític, i la voluntat és que puguin realitzar-se a totes les parròquies semestralment.

En finalitzar la reunió amb els cònsols ordinencs, tant Ensenyat com Codina han signat el llibre d’or d’Ordino i s’han fet un petit intercanvi d’obsequis.

 

Galeria d'imatges