Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Visita institucional de Najat Maalla M'jid, representant especial de l'ONU sobre la violència envers els infants

Visita institucional de Najat Maalla M'jid, representant especial de l'ONU sobre la violència envers els infants

Andorra la Vella, 13 de juny del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han rebut, en el marc de la seva visita oficial a Andorra, Najat Maalla M'jid, representant especial del secretari general de les Nacions Unides sobre la violència envers els infants. Durant la trobada, han fet una visita guiada a la Casa de la Vall i a l'hemicicle del Consell General. Posteriorment, Najat Maalla M'jid ha mantingut una reunió amb els membres de la Comissió Legislativa d'Afers Socials i Igualtat.

Durant la trobada, s’han tractat temes rellevants com l'exposició dels infants i adolescents a les xarxes, la protecció de les seves dades i la importància de la seva implicació en els temes que els afecta. L’objectiu d’aquesta trobada és impulsar i fomentar mesures efectives per protegir la infància i l'adolescència sobretot en l'entorn digital, on són especialment vulnerables. A més, s’ha acordat promoure un intercanvi de bones pràctiques entre institucions per compartir accions i programes de protecció dels infants.

La visita de Maalla M’jid ha servit per refermar la col·laboració entre el Consell General i les Nacions Unides en la protecció dels drets dels infants que ha de ser sempre una prioritat absoluta per al poder legislatiu.

Galeria d'imatges