Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Síndic i la Subsíndica impulsen la renovació de la Casa de la Vall per fer-la accessible a persones amb mobilitat reduïda.

El Síndic i la Subsíndica impulsen la renovació de la Casa de la Vall per fer-la accessible a persones amb mobilitat reduïda.

Andorra la Vella, 03/05/2023

Avui el síndic general, Carles Ensenyat i la subsíndica general, Sandra Codina, s'han reunit amb la Isabel de la Parte, directora de Patrimoni Cultural del Govern d'Andorra, per explorar les possibilitats per iniciar els treballs per fer valdre patrimonialment la Casa de la Vall, un edifici emblemàtic del país que no ha estat reformat des del 1962. El Síndic i la Subsíndica han manifestat la seva intenció de fer-la accessible per a totes les persones, especialment aquelles que tenen mobilitat reduïda, sense perdre l'essència històrica i patrimonial de l'edifici.

El Síndic i la Subsíndica, juntament amb la Sra. de la Parte valoraran la viabilitat d'aquest projecte, que té una gran importància per a la identitat i la cultura d'Andorra.

També, s'ha valorat aprofitar els espais actualment sense ús per a realitzar exposicions organitzades pel Consell General, amb l'objectiu de donar vida a aquests espais, fer conèixer la institució i fer de la Casa de la Vall un lloc més dinàmic i obert al públic.

Galeria d'imatges