Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Projecte de llei de mesures excepcionals i urgents, en matèria processal i administrativa, per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 queda aprovat per majoria.

El Projecte de llei de mesures excepcionals i urgents, en matèria processal i administrativa, per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 queda aprovat per majoria.

Consell General, 25 de maig del 2020

 

El Consell General ha celebrat aquest dilluns un Ple amb un únic punt en l’ordre del dia: l’examen i votació del Projecte de llei de mesures excepcionals i urgents, en matèria processal i administrativa, per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Aquest projecte de llei ha estat tramitat amb caràcter d’extrema urgència i necessitat per resoldre alguns reajustaments a la Llei 5/2020 de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 i que afecten sobretot a la represa de l'activitat de l'administració pública i de la justícia i als ajuts dels treballadors per compte propi.

La Llei ha estat aprovada per majoria amb 11 vots a favor dels grups parlamentaris Ciutadans Compromesos, Terceravia + Unió Laurediana + Independents,  Liberal i Demòcrata i 4 abstencions del grup parlamentari Socialdemòcrata.

La sessió ordinària en aquesta ocasió ha tornat ha desenvolupar-se amb la presència reduïda de consellers generals amb un nombre reduït de membres, proporcional per Grup Parlamentari, determinat per la Junta de Presidents.

 

 

Galeria d'imatges