Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El programa 'La rotonda' s'emet des del Consell General coincidint amb el Dia de la Infància

El programa 'La rotonda' s'emet des del Consell General coincidint amb el Dia de la Infància

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Infància, el Consell General ha acollit aquest migdia una emissió especial del programa 'La rotonda', produït en aquesta ocasió en col·laboració amb Unicef Andorra.

El programa, conduït per Rosa Alberch, ha començat amb una entrevista a la subsíndica general, Mònica Bonell, que ha afirmat que les institucions del país "escolten la veu dels joves". En aquest sentit, Bonell ha destacat la celebració anual del Consell General dels Joves, que permet que els estudiants emulin el treball parlamentari, i també que les seves inquietuds siguin escoltades i recollides tant pels grups parlamentaris com pel Govern.

Així mateix, la subsíndica general ha recordat que Andorra s'ha anat adherint als diferents tractats internacionals de protecció a la infància. El Consell General va ratificar la legislatura passada el Conveni del Consell d'Europa sobre la protecció dels infants contra l'explotació i l'abús sexual (Conveni de Lanzarote) després d'haver adoptat els últims anys les reformes penals necessàries.

El programa ha continuat amb una taula rodona, en la qual han participat Marta Alberch, directora d'Unicef Andorra; David Molina, de l'Equip Especialitzat de Protecció a la Infància del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació, i Joaquim Torredà, director de Formació Professional i Recursos Educatius del Ministeri d'Educació. Finalment, s'ha obert la participació a vuit joves d'entre 13 i 15 anys, membres de la Comissió de Premsa de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp.


fotofoto003foto002

Galeria d'imatges