Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General celebra a partir de dilluns 12 de setembre el debat sobre l'orientació política de Govern

El Consell General celebra a partir de dilluns 12 de setembre el debat sobre l'orientació política de Govern

Consell General, 9 de setembre del 2022

La sessió del debat d’orientació política que celebra el Consell General anualment començarà el proper 12 de setembre, a les 10 hores i està previst que acabi dimarts amb la votació, si s’escau, de les propostes resolució que hagin presentat pels grups parlamentaris.

El debat començarà amb la intervenció del cap de Govern, Xavier Espot, que presentarà l'informe davant el Ple. Acabada la seva intervenció se suspendrà la sessió fins a la 17 hores. La represa de la sessió serà amb les intervencions dels grups parlamentaris. El temps d’intervenció serà de trenta minuts per grup parlamentari i de nou minuts per la consellera general no adscrita, Carine Montaner. L’ordre de les intervencions es faran de menor a major nombre de consellers generals per grup parlamentari i en aquest sentit, la consellera general no adscrita intervindrà en primer lloc. Acabat el debat, la sessió se suspendrà fins l’endemà a les 10 hores.

El debat de dimarts 13 de setembre seguirà amb les intervencions del Govern i dels grups parlamentaris responent al torn de rèplica establert pel Reglament del Consell General (art. 134.2 RCG).

En el cas que es presentin propostes de resolució la sessió es reprendrà a partir de les 16 hores aproximadament. La defensa de les propostes de resolució es farà segons l'ordre de presentació i s’establiran 10 minuts per proposta pels grups parlamentaris i 3 minuts per la consellera general no adscrita. Abans d’efectuar la votació de les propostes, cada grup podrà analitzar la seva posició en relació a les diferents propostes de resolució presentades i, al reprendre la sessió, els grups indicaran la seva posició respecte a les altres propostes presentades i, finalment indicaran el text que se sotmetrà a votació.

 

Seguiment del Ple

El  debat sobre l'orientació política de Govern dels dies 12 i 13 de setembre es podrà seguir en directe a través de l'emissió en streaming del canal Youtube del Consell General, al nostre compte de Twitter i des de RTVA  https://www.andorradifusio.ad/

 

Galeria d'imatges