Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General aprova per majoria el Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2

El Consell General aprova per majoria el Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2

Consell General, 19 d'abril del 2020

El Ple ha guardat aquest matí un minut de silenci en senyal de dol i respecte cap a les víctimes de la Covid-19

El Ple ha començat aquest dissabte amb l’examen i votació de les 37 reserves d'esmena presentades pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata al Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2. Totes elles han estat desestimades per majoria.

Així doncs, el Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 ha estat aprovat per majoria amb els vots favorables de tots els grups parlamentaris a excepció del Socialdemòcrata que s'hi ha abstingut.

La sessió ordinària d’avui ha mantingut l'adaptació de les mesures excepcionals adreçades a evitar contagis ocasionats per la COVID19. En conseqüència, l’arc parlamentari ha estat format per quinze consellers generals permetent així respectar la proporció de la representació de totes les sensibilitats polítiques. L’absència de públic i la dels mitjans de comunicació han estat algunes de les altres mesures preses.

 

 

Galeria d'imatges