Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General aprova per assentiment la modificació de la Llei qualificada del Codi Penal

El Consell General aprova per assentiment la modificació de la Llei qualificada del Codi Penal

Consell General, 8 d'octubre del 2020

El Ple ha aprovat aquest dijous la Proposta de declaració d’utilitat pública i la necessitat d’ocupació dels terrenys, i eventuals drets patrimonials, afectats per l’expedient 0001/2020 intitulat “Expedient d'expropiació relatiu a l'eixample i la rectificació de la CG-2, tram La Trava - Bordes de l'Aldosa, Parròquia de Canillo”. El resultat de la votació ha estat de 23 vots a favor (GPD, GPL, GPCC i GPS), 3 en contra (GP Terceravia + UL + I) i cap abstenció.

La Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi Penal ha estat aprovada per assentiment. Durant la sessió s'ha recalcat la importància de penalitzar la publicitat de l'exercici de la prostitució als mitjans de comunicació i s'ha posat en relleu el treball dut a terme per la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers institucionals.

L’ordre del dia també ha inclòs l'examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2018, del 26 de juliol, d’ordenament del sistema educatiu andorrà. Aquesta iniciativa legislativa ha estat aprovada per unanimitat.

Així mateix, la Cambra ha aprovat per assentiment el nomenament de la Sra. Marta Fonolleda com a directora de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra, (AQUA).


Galeria d'imatges