Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Calendari electoral i constitució del Consell General

Calendari electoral i constitució del Consell General

Consell General, 7 de febrer del 2023

El dimarts 7 de febrer va entrar en vigor el Decret 53/2023, del 6-2-2023, pel qual es comunica la dissolució anticipada del Consell General i es fixa la data de celebració de les eleccions.

  • Presentació de candidatures:

 

  • Inscripció al cens electoral: es pot revisar la seva inscripció al cens electoral de la seva parròquia fins el 8 de febrer. Es recorda que les llistes de cens definitives es publicaran per part dels diferents comuns el dijous 9 de febrer.
  • Dipòsit del vot judicial: el dipòsit del vot judicial s’iniciarà el dilluns 20 de març a les 9 hores del matí, i es podrà dipositar a la Batllia cada dia de dilluns a divendres de les 9 a les 19 hores, i els dissabtes de 9 a 13 hores, fins al dissabte 1 d’abril.

Les persones amb discapacitat poden demanar a tràmits de Govern la sol·licitud d’accés a la informació electoral en igualtat de condicions fins al 13 de febrer. També podran demanar, fins al 17 de març, a Tràmits de Govern, l’assistència per votar i el transport per anar votar, si es requereix.

Els andorrans que per qualsevol motiu es trobin fora del país en la data de les eleccions, poden sol·licitar el vot per correu, a partir de demà i fins al dimarts 28 de febrer a les 12 h del migdia. Un cop formalitzades les candidatures, s’enviarà a tots els electors que han sol·licitat el vot per correu el material electoral perquè puguin enviar el seu vot abans del 28 de març.

 

Per més informació poden consultar la pàgina www.eleccions.ad

 

Galeria d'imatges