Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovada la pròrroga de dos mesos per poder aplicar les mesures per fer front a la COVID-19.

Aprovada la pròrroga de dos mesos per poder aplicar les mesures per fer front a la COVID-19.

Consell General, 21 d'abril del 2022

El Ple ha aprovat per assentiment prorrogar per un període de dos (2) mesos més la Petició per prorrogar la facultat del Govern d'establir les restriccions per la situació de pandèmia causada pel coronavirus SARS-CoV-2.

La Petició d’autorització per prorrogar la facultat del Govern d'establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat va ser admesa a tràmit per la Sindicatura el passat 13 d’abril i es va publicar en el Butlletí del Consell General número 48/2022.

Tot seguit s’ha celebrat una sessió ordinària amb preguntes al Govern amb resposta oral. Els consellers i conselleres generals formulen les preguntes als membres del Govern d’acord amb l’article 131 RCG, relatiu al procediment i al temps per a la substanciació de cada pregunta.

En aquesta sessió de control la consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Susanna Vela, ha presentat una pregunta amb declaració d’urgència, relativa a l’aprovació de la llei marc de professions sanitàries, la qual ha estat la primera en ser tractada.

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata també ha formulat dos (2) preguntes més en relació a la publicació de les darreres declaracions del President de la CEA relatives als salaris, i en relació als comptes de Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA).

 

VÍDEO Sessió ordinària

VÍDEO Sessió de control

 

Galeria d'imatges