Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda del Consell General

Dilluns, 15
15:30h
Reunió de la Comissió Permanent
 • Ordre del dia:

 

 1. Aprovació, si escau, del projecte d’acta número 3/2024.
 2. Entrada en funcions juliol-agost 2024.
 3. Altres qüestions d’interès.
16:00h
Sessió de Consell General
 • Ordre del dia:

 

 1. Examen i votació de la Proposta d’adhesió al Conveni internacional de Viena, del 8 de novembre de 1968, sobre la circulació viària.
 2. Examen i votació de la Proposta d’adhesió al Conveni internacional de Viena, del 8 de novembre de 1968, sobre la senyalització viària.
 3. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i la República de Corea per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i per prevenir l’evasió i l’elusió fiscals.
 4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i la República de Lituània per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el patrimoni i per prevenir l’evasió i l’elusió fiscals.
 5. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’Acord marc entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa sobre cooperació sanitària transfronterera i de l’Acord d’aplicació referent a la implementació de l’Acord marc entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa sobre cooperació sanitària transfronterera.
 6. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei sobre els productes CBD autoritzats a la venda i al consum.
 7. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei per a evitar l'especulació immobiliària, i de modificació de la Llei 5/2023, del 19 de gener, de mesures per a la reforma de la imposició directa i de modificació d'altres normes tributàries i duaneres, i de la Llei sobre transmissions patrimonials immobiliàries.
 8. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de moratòria temporal de l’atorgament de noves llicències urbanístiques.
 9. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals.