Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda del Consell General

Dijous, 02
11:30h
Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports
  • L'ordre del dia d'aquesta sessió serà el següent:

 

  1. Punt únic: anàlisi i valoració, si escau, del plec de bases i dels criteris d'avaluació del Premi Conec. Andorra.

 

  • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió NO tindrà caràcter públic.
16:00h
Sessió de Consell General (Preguntes al Govern)
  • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral

 

  1. Pregunta URGENT amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Maria Àngels Aché Feliu, consellera general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 30 d'abril del 2024, relativa a la manca de places de batxillerat del sistema congregacional, (Reg. Núm. 317).
  2. Pregunta URGENT amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 d'abril del 2024, relativa al pla integral de prevenció i lluita contra el suïcidi, amb declaració d’urgència, (Reg. Núm. 318).
  3. Pregunta URGENT amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Casal Álvarez, presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 d'abril del 2024, relativa al sistema de gestió per objectius (DPO), i qualsevol altra retribució per objectius, així com de la progressió en el pla de carrera del SAAS per nivells superiors al nivell A (nivells B al D), (Reg. Núm. 319).
  4. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Núria Segués Daina, presidenta suplent del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 22 d'abril del 2024, relativa al col·lectiu de discapacitat, (Reg. Núm. 292).