Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda del Consell General

Dilluns, 26
15:30h
Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports

Ordre del dia

 • Punt únic: Compareixença de la M.I. Sra. Judith Pallarés Cortés, ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, i de la M.I. Sra. Ester Vilarrubla Escales, ministra d’Educació i Ensenyament Superior, per presentar conjuntament l’estat actual de les polítiques públiques que s’han desenvolupat en base a l’Acord de Joventut, aprovat pel Consell General el dia 15 de juliol de 2021, en seguiment de la compareixença del 27 de juny del 2022.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió tindrà caràcter públic.
17:00h
Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals

Ordre del dia 

 1. Nomenament del Ponent en relació al Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia.
 2. Examen de les esmenes presentades al Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia.
 3. Altres qüestions d’interès per a la Comissió.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
17:30h
Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals

Ordre del dia

 1. Anàlisi de l’informe del Ponent relatiu al Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia.
 2. Anàlisi de l’informe de la Comissió relatiu al Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia.
 3. Altres qüestions d’interès per a la Comissió.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
Dimarts , 27
16:00h
Comissió especial de seguiment de la CASS i per a la sostenibilitat de les pensions

Ordre del dia 

 1. Aprovació, si escau, de les actes 7/22 i 8/22.
 2. Anàlisi del document de treball elaborat pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata en el qual queden recollides diverses mesures que han de servir com a punt de partida als consellers generals, membres de la Comissió especial de seguiment de la CASS i per a la sostenibilitat de les pensions, per assolir un acord per a la sostenibilitat del sistema públic de pensions.
 3. Altres qüestions d’interès per a la Comissió.
 • Aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
Dimecres , 28
15:30h
Comissió Legislativa d'Economia

Ordre del dia 

 1. Nomenament del ponent per al projecte de llei d’economia digital, emprenedoria i innovació.
 2. Examen de les esmenes presentades al projecte de llei d’economia digital, emprenedoria i innovació.
 3. Altres qüestions d’interès.

 

 • Atès l’objecte de la sessió, aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
Dijous, 29
16:00h
Sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia 

 • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

 

 Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 29 de setembre del 2022. 

 1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 de setembre del 2022, relativa a les improvisacions del Govern en matèria d’urbanisme, amb declaració d’urgència, (Reg. Núm. 726).
 2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general no adscrita, per escrit de data 19 de setembre del 2022, relativa al bus gratuït pels temporers, (Reg. Núm. 700).
 3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general no adscrita, per escrit de data 19 de setembre del 2022, relativa a la decisió presa pel Govern d’iniciar el projecte de construcció dels accessos al terreny on es projectaria la implementació del futur laboratori P3 de Grifols sense esperar la decisió del Tribunal, (Reg. Núm. 701).
 4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general no adscrita, per escrit de data 19 de setembre del 2022, relativa a les obres de millora de l’hospital, (Reg. Núm. 702).
 5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2022, relativa amb el desplaçament de treballadors forans per la via de la presentació de serveis entre empreses andorranes i estrangeres, (Reg. Núm. 711).
 6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jordi font Mariné, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2022, relativa a la prolongació de la concessió del Túnel d’Envalira, (Reg. Núm. 712).