Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda del Consell General

Dilluns, 17
15:30h
Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports
 • L'ordre del dia d'aquesta sessió serà el següent:

 

 1. PUNT ÚNIC: Compareixença de Ladislau Baró Solà, ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats per presentar el procés d’avaluació del sistema Educatiu Andorrà i pla d’accions.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió  SI tindrà caràcter públic.
Dijous, 20
15:00h
Comissió Legislativa d’Afers Socials i Igualtat
 • L'ordre del dia d'aquesta sessió serà el següent:

 

 1. Aprovació, si escau, d’una demanda de compareixença de la ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín González.
 2. Altres qüestions d’interès.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió NO tindrà caràcter públic
15:30h
Sessió de Consell General
 • Punt únic: Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes sobre el consum.
16:00h
Sessió de Consell General (Preguntes al Govern)
 • Punt únic: Preguntes al Govern amb resposta oral.

 

 1. Pregunta URGENT amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Judith Casal Álvarez, presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 19 de juny del 2024, relativa a la proposta d'acceptació de l'article 22 de la Carta Social Europea,(Reg. Núm. 487).
 2. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de juny del 2024, relativa al desenvolupament normatiu per a la donació i obtenció d'òrgans, cèl·lules i teixits, (Reg. Núm. 431).
 3. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Judith Casal Álvarez, presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de juny del 2024, relativa amb l'Acord sobre la informació, els mitjans de comunicació i la publicitat institucional, (Reg. Núm. 432).
 4. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Nuria Segués Daina, presidenta suplent del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 11 de juny del 2024, relativa a l'increment del volum total de les prestacions socials atorgades respecte a l'any 2022, (Reg. Núm. 434).
 5. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Maria Àngels Aché Feliu, consellera general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 11 de juny del 2024, relativa al transport públic i a la mobilitat sostenible, (Reg. Núm. 435).
 6. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sr. Cerni Escalé Cabré, president del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 11 de juny del 2024, relativa als entorns de protecció dels béns immobles d'interès cultural, (Reg. Núm. 437).