Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda del Consell General

Dimarts , 12
15:00h
Sessió ordinària del Consell General
  • L'ordre del dia d'aquesta sessió serà el següent:

 

  1. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 7/2022, del 31 de març, d’accés electrònic de l’Administració de justícia.
  2. Examen i votació de la Proposta de creació d’una comissió especial d’enquesta per esclarir els incidents relacionats amb el pagament irregular de pensions d’invalidesa de la CASS.
  3. Examen i votació de la Proposta de constitució d'una Comissió d'enquesta per esclarir la situació relacionada amb el pagament de les pensions d'invalidesa del Grup I de la Caixa Andorrana de Seguretat Social regulades als articles 169 i següents del text refós de la Llei 17/2008, el 3 d'octubre, de la seguretat social.
Dijous, 14
18:00h
Sessió tradicional de La Constitució
  •  L'ordre del dia d'aquesta sessió serà el següent

 

  1. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE) corresponent a l’any 2023.
  2. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA) corresponent a l’any 2023.
  3. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de la Mediterrània (APM) corresponent a l’any 2023.