Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda del Consell General

Dilluns, 30
09:30h
Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports

Ordre del dia

 1. Anàlisi de l’informe del ponent relatiu al Projecte de llei de modificació de la Llei 48/2014, del 18 de desembre, de l’exercici de la professió d’advocat i del Col·legi Oficial d’Advocats d’Andorra.
 2. Anàlisi de l’informe de la comissió relatiu al Projecte de llei de modificació de la Llei 48/2014, del 18 de desembre, de l’exercici de la professió d’advocat i del Col·legi Oficial d’Advocats d’Andorra.
 3. Altres qüestions d’interès.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
16:00h
Sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia

 1. Examen i votació de la Proposició de llei reguladora de la iniciativa legislativa popular.
 2. Informe anyal del Raonador del Ciutadà al Consell General corresponent a l'any 2021.
 3. Examen i votació de la Proposició de llei de modificació de la Llei 8/2005, del 21 de febrer, dels agents de circulació comunals.
 4. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 48/2014, del 18 de desembre, de l’exercici de la professió d’advocat i del Col·legi Oficial d’Advocats d’Andorra.
 5. Examen i votació del Projecte de llei de mesures per al treballador per compte propi.
 6. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 30/2022, del 21 de juliol, qualificada de la persona i de la família.
 7. Nomenament del director de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra, (AQUA).
 8. Examen i votació de la Proposta d'acord sobre el marc regulador del procés de constitució d'una societat al Principat d'Andorra i de la inversió estrangera.
Dimarts , 31
10:00h
Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient

Ordre del dia 

 • PUNT ÚNIC: Compareixença de la M.I. Sra. Sílvia Calvó Armengol, Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, per presentar el nou Pla nacional de residus.
 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió tindrà caràcter públic.
16:00h
Sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia

 1. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de l'adhesió d'Andorra a l'Acord relatiu a l'adopció de reglaments tècnics harmonitzats de les Nacions Unides aplicables a vehicles de rodes i als equipaments i les peces que s'hi puguin muntar i/o utilitzar, i sobre les condicions de reconeixement recíproc de les homologacions concedides conforme a aquests reglaments de les Nacions Unides, fet a Ginebra el 20 de març del 1958.
 2. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i la República Txeca per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el capital i per prevenir l’evasió i el frau fiscals.
 3. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Principat de Mònaco per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el patrimoni i per prevenir l’evasió i l’elusió fiscals.
 4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord marc entre el Principat d’Andorra i el Banc Europeu d’Inversions sobre les activitats del Banc Europeu d’Inversions al Principat d’Andorra.
 5. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent per cobrir la vacant produïda entre els electes en col·legi nacional.
 6. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE) corresponent a l’any 2022.
 7. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA) corresponent a l’any 2022.
 8. Examen i votació del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2023, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.
Dimecres , 01