Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Actes i Activitats / Tercera edició dels Premis d'Innovació Educativa Principat d'Andorra

Tercera edició dels Premis d'Innovació Educativa Principat d'Andorra


Tercera edició dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra


El Consell General del Principat d’Andorra organitza els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra amb la finalitat d’enriquir el bagatge cultural i pedagògic existent i fomentar el reconeixement d’Andorra com a referent internacional en l’àmbit educatiu.

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra tenen dues modalitats:

  • El Premi Maria Geli adreçat a professionals o equips de professionals de l’educació que treballin amb alumnes de fins a 18 anys, que hagin creat i dut a terme experiències d’innovació educativa en centres educatius tant en l’àmbit internacional com nacional.
  • El Premi Conec.Andorra adreçat als alumnes de 16 a 25 anys, escolaritzats a Andorra o a l’estranger i residents a Andorra, que hagin desenvolupat o iniciat un projecte que fomenti el coneixement i l’estima d’Andorra.

 

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra neixen amb la intenció de retre un homenatge a la Sra. Maria Geli com a referent en l’àmbit de l’ensenyament i de la pedagogia del nostre país que, com a primera directora de l’Escola Andorrana, al llarg de la seva trajectòria professional va esdevenir una experta en plurilingüisme, ensenyament de llengües i elaboració de materials didàctics, transmetent sempre el seu coneixement i l’estima per Andorra, esforçant-se per a una major cohesió social i treballant per construir una escola pública de qualitat.

Aquests premis són biennals i compten amb la col·laboració de l’associació Gam21, espai de reflexió educativa per a la seva organització. Gam21, està constituïda per un grup independent i plural de professionals de l’educació i té com objectius compartir i fomentar experiències educatives.  


CONVOCATÒRIA 2023

La convocatòria al Premi Maria Geli engloba dues categories:

 

  • La categoria internacional, a la qual opten tots els participants nacionals i internacionals, i que té una dotació de 12.000.-€.
  •  La categoria nacional, a la qual només opten els participants residents a Andorra que hagin dut a terme l’experiència educativa en un centre educatiu del Principat d’Andorra, i que té una dotació de 3.000.-€. *

 * En el cas que el Premi de la categoria internacional sigui atribuït a un resident a Andorra, el Premi de la categoria nacional serà declarat desert pel Jurat.

 

Convocatòria del Premi Conec.Andorra

  • La temàtica de la Convocatòria del 2023 es centra en la sostenibilitat mediambiental. Aquesta temàtica pot incloure àmbits tan diversos com la societat, la participació ciutadana, la política, l’economia, la salut, l’educació, etc.
  • La dotació econòmica del Premi és de 1.500.-€.

  


BASES DELS CONCURS, CRITERIS D'AVALUACIÓ I FORMULARIS

CATFRCASTEN
Introducció premis Introduction Introducción Introduction
Premi Maria Geli - Plec de bases Prix Maria Geli - Cahier des charges Premio Maria Geli - Pliego de bases Maria Geli Award - Conditions
Premi Maria Geli - Criteris d'avaluació Prix Maria Geli - Critères d'évaluation Premio Maria Geli - Criterios de evaluación Maria Geli Award - Evaluation criteria
Inscripció Maria Geli Prix Maria Geli - Inscription Premio Maria Geli - Inscripción Maria Geli Award - Inscription
Premi Conec Andorra - Plec de bases Attestations sur l'honneur Declaración jurada Sworn declaration
Premi Conec Andorra - Criteris d'avaluació     Cession droits à l'image - adultes Cessión derechos de imagen - adultos Assignment imatge rights - Adults
Inscripció Conec Andorra Cession droits à l'image - mineurs Cessión derechos de imatge - menores Assignment imatge rights - Minors
Declaració jurada
Cessió imatge adults
Cessió imatge menors
Cartell     Affiche Cartel Poster


 


Galeria d'imatges

« Setembre 2023 »
Setembre
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Xarxes Socials

Jurament del Cap de Govern, Xavier Espot. 12/05/2023