Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Fitxers / Documents / Tractats i acords / Any 2014

Any 2014

Conveni entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa per evitar les dobles imposicions i prevenir l’evasió i el frau fiscals en matèria d’impostos sobre la renda.
Conveni entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa en l’àmbit de l’ensenyament.
Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació tècnica i a l’assistència mútua en matèria de protecció civil i a la integració dels equips de socors
Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació tècnica i a l’assistència mútua en matèria de protecció civil i a la integració dels equips de socors andorrans en els equips de socors francesos durant les seves intervencions fora del territori francès en cas de catàstrofes naturals o d’accidents tecnològics greus.
Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació transfronterera en matèria policial i duanera.
Protocol addicional del Conveni penal sobre la Corrupció del Consell d’Europa.
Conveni sobre la prohibició del desenvolupament, la producció i l’emmagatzematge d’armes bacteriològiques (biològiques) o amb toxines i sobre la seva destrucció
Estatut de la Conferència de l’Haia de Dret Internacional Privat.
Estatut de la Conferència de l’Haia de Dret Internacional Privat.
« Abril 2024 »
Abril
DlDtDcDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Xarxes Socials