Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

16 de juliol del 2015, a les 16 h

El proper dia 16 de juliol del 2015, dijous, a les 16.00h, se celebrarà una sessió extraordinària del Consell General, amb l'ordre del dia següent:

1- Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l'any 2014.

2- Nomenament dels membres del Consell General que formaran part de la Comissió Tècnica prevista en la Disposició Transitòria Tercera de la Constitució del Principat d’Andorra a fi d’adoptar les disposicions necessàries per fer efectiu el traspàs definitiu del Servei d’Emissions del Copríncep Episcopal al Govern.

3- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 6/2015, del 15 de gener, del Fons de reserva de jubilació.

4- Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi penal.

5- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei de cooperació penal internacional i de lluita contra el blanqueig de diners o valors producte de la delinqüència internacional i contra el finançament del terrorisme, del 29 de desembre del 2000.

6- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei reguladora de l'actuació de les companyies d'assegurances, de l'11 de maig del 1989.

                                                

Galeria d'imatges