Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

12 de desembre del 2019, dijous, a les 9.30 h

L’ordre dels dia de la sessió ordinària del Consell General, convocada pel proper dia 12 de desembre del 2019, dijous, a les 9.30 h, per avís de data 10 de desembre del 2019, publicat en el butlletí 90/2019, queda establert com segueix: 

  1. Examen i votació de l’escrit d’oposició presentat per la M. I. Sra. Judith Salazar Àlvarez, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, a la Publicació de la renovació de la reserva referida a l’article 30, paràgraf 2, emesa per Andorra en el moment de la ratificació del Conveni del Consell d’Europa sobre la prevenció i la lluita contra la violència envers les dones i la violència domèstica, fet a Istanbul l’11 de maig del 2011.
  2. Examen i votació de l’Acord relatiu al transport ocasional de viatgers amb autocar i autobús (Acord Interbús), signat a Brussel·les el 30 de juny del 2001.
  3. Examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Joan Carles Camp Areny, Oliver Alis Salguero i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, i pel   M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Marc pressupostari de l’Administració general de l’Estat per al temps corresponent al mandat 2020-2023.
  4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni marc de l’OMS per al control del tabac.
  5. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Tractat relatiu a la transmissió electrònica de sol·licituds de cooperació jurídica internacional entre autoritats centrals.
  6. Examen i votació del Projecte de llei de creació del Col·legi Oficial d’Arquitectes Tècnics del Principat d’Andorra (COAT).
  7. Examen i votació del Projecte de llei de mesures urgents en matèria d’arrendaments d’habitatge i per millorar el poder adquisitiu.

Galeria d'imatges