Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

8 de novembre del 2018, a les 9.30 h

El proper dia 8 de novembre del 2018, dijous, a les 9.30 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

Tot el que es fa públic per a general coneixement i efectes.

Casa de la Vall, 29 d’octubre del 2018

Vicenç Mateu Zamora                                                       
Síndic General

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 8 de novembre del 2018

1- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 4 d’octubre del 2018, relativa a l’Acord d’Associació amb la Unió Europea, (Reg. Núm. 1335).

2- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 12 d’octubre del 2018, relativa a la reunió de responsables informàtics de BPA amb l’agregat d’interior de l’ambaixada espanyola, (Reg. Núm. 1404).

3- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 18 d’octubre del 2018, relativa al cost del pas elevat per a vianants a la CG1 davant l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella, (Reg. Núm. 1433).

4- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 26 d’octubre del 2018, relativa a l’article 2 del Reglament regulador de l’enregistrament i l’accés a la informació relativa als beneficiaris efectius en els registres d’entitats jurídiques, (Reg. Núm. 1494).

5- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 26 d’octubre del 2018, relativa al funcionament del servei de transport escolar i bus lliure, (Reg. Núm. 1495).

6- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 26 d’octubre del 2018, relativa a les intervencions arqueològiques portades a terme pel Ministeri de Cultura i els seus protocols, (Reg. Núm. 1496).

7- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Víctor Naudi Zamora, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 29 d’octubre del 2018, relativa a una visita recent d’un organisme d’assistència tècnica de la Comissió Europea, (Reg. Núm. 1497).

 

Galeria d'imatges