Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

3 de maig del 2018, a les 9 h

El proper dia 3 de maig del 2018, dijous, a les 9 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).


1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, relativa al pagament de les transferències de l’any 2017, (Reg. Núm. 456).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Víctor Naudi Zamora, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa al procés emprat per tal de modificar la Llei 18/2017, del 20 d’octubre, qualificada de transferències als comuns, (Reg. Núm. 526).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Víctor Naudi Zamora, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa al seguiment de les mesures anunciades per pal·liar la problemàtica de l’escassetat dels habitatges de lloguer i la tendència a l’alça desorbitada dels preus del mercat, (Reg. Núm. 527).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Gerard Alís Eroles, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa a l’entrada a tràmit del Projecte de llei de la funció pública, (Reg. Núm. 528).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa a la necessitat d’un heliport nacional a les Tresoles, (Reg. Núm. 529).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa al calendari previst per a la construcció de l’heliport nacional a les Tresoles, (Reg. Núm. 530).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa a les prospeccions encomanades per Govern a l’entorn de l’església del Pas de la Casa, (Reg. Núm. 533).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa als cobraments pendents del Govern, (Reg. 534).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 20 d’abril del 2018, relativa a la inversió estrangera efectivament realitzada dels exercicis on aquesta dada ja sigui disponible, (Reg. Núm. 535).

 

Galeria d'imatges