Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

14 de desembre del 2017, a les 9 h

El proper dia 14 de desembre del 2017, dijous, a les 9.00 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).


Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 14 de desembre del 2017

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa al projecte de l’heliport nacional a les Tresoles, (Reg. Núm. 1476).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa a les dades relatives als casos de violència de gènere, (Reg. Núm. 1482).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Sílvia Eloïsa Bonet Perot, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa al conveni signat entre la Caixa Andorrana de Seguretat Social i el Col·legi de Metges d’Andorra, (Reg. Núm. 1483).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Josep Majoral Obiols, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa a la planta de cogeneració de Soldeu, (Reg. Núm. 1488).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa a una modificació més àmplia de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, (Reg. Núm. 1492).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa a les aportacions i ajudes a la cursa de muntanya Ultratrail, (Reg. Núm. 1493).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Ferran Costa Marimon, conseller general del Grup Parlamentari Liberal, per escrit de data 1 de desembre del 2017, relativa al cost de l’actual organització ministerial, (Reg. Núm. 1494).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Víctor Naudi Zamora, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 4 de desembre del 2017, relativa al clima laboral del Servei de la Inspecció Tècnica de Vehicles, (Reg. Núm. 1495).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Víctor Naudi Zamora, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 4 de desembre del 2017, relativa a les accions que pensa dur el Govern per a garantir en el temps el futur de la Branca Jubilació i el sistema de pensions de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, (Reg. Núm. 1496).

Galeria d'imatges