Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

23 de novembre del 2017, a les 9 h

El proper dia 23 de novembre del 2017, dijous, a les 9.00 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

1- Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit destinat a finançar la redacció del Pla de mobilitat integral de la vall central d’Andorra.

2- Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a finançar l’obra d’ampliació de les dependències del Consell Regulador Andorrà del Joc.

3- Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a finançar un sistema d’informació per gestionar i controlar el registre i la classificació dels allotjaments turístics d’Andorra.

4- Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses de béns corrents i serveis del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, en l’àmbit de l’acció cultural i en el de manteniment i difusió dels museus.

5- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de relacions laborals.

6- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada d’acció sindical i patronal.

7- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de mesures de conflicte col·lectiu.

8- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei de creació i funcionament del raonador del ciutadà, del 4 de juny de 1998.

9- Nomenament del Raonador del Ciutadà.

Galeria d'imatges