Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

3 de desembre del 2015, a les 16 h

El proper dia 3 de desembre del 2015, dijous, a les 16.00h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l'ordre del dia següent:

  • 1. Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents a l’exercici del 2013, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponent al mateix exercici.
  • 2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat del 5 d’octubre de 1995.
  • 3. Nomenament de dos membres de la delegació del Consell General davant de l'Assemblea Parlamentària de l'Organització per a la Seguretat i Cooperació Europea, (OSCE-PA).
  • 4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Gran Ducat de Luxemburg per evitar les dobles imposicions i prevenir l’evasió i el frau fiscals en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el patrimoni.
  • 5. Examen i votació del Projecte de llei de modificació dels estatuts de la societat Ramaders d’Andorra, SA.
  • 6. Examen i votació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya sobre cooperació en matèria de lluita contra la delinqüència i seguretat.
  • 7. Examen i votació de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 10/2007, del 17 de maig, qualificada de modificació de la Llei qualificada 11/2003, de modificació de l'article 7 i de supressió dels articles 8 i 9 de la Llei qualificada de transferències als comuns, del 27 de juny.

Galeria d'imatges