Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

20 d’octubre del 2016, a les 15.30 h

El proper dia 20 d’octubre del 2016, dijous, a les 15.30 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l'ordre del dia següent:

1- Nomenament del director de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra, (AQUA).

2- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 19/2014, del 18 de setembre, qualificada de partits polítics i finançament electoral.

3- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei d’informació alimentària i nutricional.

4- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 4/2016, del 10 de març, de foment del vehicle elèctric.

5- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 10/2013, del 23 de maig, de l’Institut Nacional Andorrà de Finances.

6- Nomenament d’un membre titular i d’un membre suplent de la delegació del Consell General davant de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.

7- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol d’esmena de l’Acord entre el Principat d’Andorra i la Comunitat Europea relatiu a l’establiment de mesures equivalents a les previstes a la Directiva 2003/48/CE del Consell en matèria de fiscalitat dels rendiments de l’estalvi en forma de pagament d’interessos.

Galeria d'imatges