Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió informativa pública del Sr. Albert Hinojosa, president de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB)

Convocatòria d'una sessió informativa pública del Sr. Albert Hinojosa, president de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB)

23 d’octubre del 2018, a les 16.00 h

El proper dia 23 d’octubre del 2018, dimarts, a les 16.00 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública del Sr. Albert Hinojosa Besolí, president de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB), davant de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost, amb l’ordre del dia següent:

Punt Únic: Compareixença, a demanda de la Comissió, del Sr. Albert Hinojosa Besolí, president de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB), per informar sobre l’evolució de les activitats de l’AREB, de la seva actuació economicofinancera i de les mesures de resolució implementades per l’AREB fins a la data.

Galeria d'imatges