Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió informativa pública de la Sra. Cristina Puigcercós, directora de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV)

Convocatòria d'una sessió informativa pública de la Sra. Cristina Puigcercós, directora de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV)

13 de maig del 2016, a les 11 h

El proper dia 13 de maig del 2016, divendres, a les 11 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de la Sra. Cristina Puigcercós, directora de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV), davant de la Comissió Legislativa d’Economia, amb l'ordre del dia següent:

Punt Únic: Compareixença, a iniciativa pròpia, de la Directora de la Societat Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns del Principat d'Andorra (SDADV), Sra. Cristina Puigcercós, per informar de la manera com la SDADV està executant els mandats que li fan la Llei de drets d'autor i drets veïns, del 10 de juny del 1999, i la Llei 23/11, del 29 de desembre, per la qual es constitueix la SDADV.

Galeria d'imatges