Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

23 de gener del 2019, a les 9.30 h.

El proper dia 23 de gener del 2019, dimecres, a les 9.30 h, se celebrarà una sessió extraordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 23 de gener del 2019

1- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 11 de gener del 2019, relativa a les dades sobre el cost de l’habitatge de lloguer per a l’any 2018, (Reg. Núm. 52).

2- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 11 de gener del 2019, relativa al cost que suposaria establir una tretzena paga per als pensionistes, (Reg. Núm. 53).

3- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 11 de gener del 2019, relativa a les funcions de determinats càrrecs de relació especial, (Reg. Núm. 54).

4- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 11 de gener del 2019, relativa a les oficines d’atenció al client d’Andorra Telecom, (Reg. Núm. 66). 

Galeria d'imatges