Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

21 de gener del 2016, a les 16 h

El proper dia 21 de gener del 2016, dijous, a les 16.00h, se celebrarà una sessió extraordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

1. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 7/2015, del 15 de gener, del pressupost per a l’exercici del 2015 i de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar despeses diverses de l’exercici 2015 de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries.

2. Examen i votació de la Proposta de declaració d'alienabilitat de la terrassa de l'edifici INTERCEUS, actualment propietat del Govern amb caràcter de bé patrimonial.

3. Examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pel  M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, i pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei que regula l’ens públic Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i el règim de les activitats dels sectors elèctric, del fred i de la calor.

Galeria d'imatges