Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General pel dia 5 de novembre del 2020.

Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General pel dia 5 de novembre del 2020.

5 de novembre del 2020, dijous, a les 16 h

El proper dia 5 de novembre del 2020, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).


Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 5 de novembre del 2020

1- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’octubre del 2020, relativa a les mesures previstes pel Govern per als establiments de restauració, més concretament, amb el registre diari escrit dels usuaris d’aquests establiments, (Reg. Núm. 852). 

2- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’octubre del 2020, relativa a l’aplicació telefònica per rastrejar casos de Covid-19, (Reg. Núm. 853).

3- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sra. Jordi Font Mariné, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’octubre del 2020, relativa a l’estratègia del Govern per a fer front a la pandèmia de la Covid-19, (Reg. Núm. 854).

4- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joaquim Miró Castillo, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’octubre del 2020, relativa a les targes de visita oficials de Govern del Sr. Antoni García, (Reg. Núm. 855).


Galeria d'imatges