Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General

Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General

28 de novembre del 2019, a les 16 h

El proper dia 28 de novembre del 2019, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  1. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent per cobrir la vacant produïda entre els electes en col·legi parroquial.
  2. Nomenament d’un membre suplent de la delegació del Consell General davant de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.
  3. Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l’any 2018.
  4. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.
  5. Examen i votació de la Moció demanant a Govern que encarregui als consells d’administració d’Andorra Telecom i FEDA l’estudi de l’impacte econòmic per reduir substancialment les tarifes d’electricitat amb menor potència i els paquets bàsics de telefonia i comunicacions i que acordi la seva rebaixa amb efecte d’1 de gener del 2020, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Susanna Vela Palomares i Carles Sánchez Rodríguez, consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata.
  6. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 14/2017, del 22 de juny, de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme.
  7. Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de mesures urgents en matèria d’arrendaments d’habitatge i per millorar el poder adquisitiu.

 

 

Galeria d'imatges