Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Gilbert Saboya, ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, i d’un representant de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV)

Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Gilbert Saboya, ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, i d’un representant de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV)

19 d’octubre del 2018, a les 10.00 h

El proper dia 19 d’octubre del 2018, divendres, a les 10.00 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública del M. I. Sr. Gilbert Saboya Sunyé, ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, i d’un representant de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV), davant de la Comissió Legislativa d’Economia, amb l’ordre del dia següent:

  • Punt Únic: Compareixença, a demanda de la Comissió, del ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Sr. Gilbert Saboya Sunyé, i d’un representant de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV), per fer una anàlisi i valoració de la gestió col·lectiva de drets d’autor i drets veïns que s’està portant a terme a Andorra.

Galeria d'imatges