Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió extraordinària del Consell General

Convocatòria d’una sessió extraordinària del Consell General

17 de gener del 2019, a les 9.30 h


El proper dia 17  gener del 2019, dijous, a les 9.30 h, se celebrarà una sessió extraordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  1. Nomenament, si escau, de dos membres del Consell d’Administració de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA).
  2. Examen i votació del Projecte de llei de la funció pública.
  3. Examen i votació del Projecte de llei de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.
  4. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei dels actius virtuals.
  5. Examen i votació del Projecte de llei de mesures urgents relatives a l’arrendament d’habitatges.
  6. Examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal i pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Joan Carles Camp Areny, Carles Naudi d’Areny-Plandolit Balsells, Josep Majoral Obiols i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de regulació de l’establiment de preus mínims de venda dels productes del tabac.
  7. Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2019, així com l’examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal i pels M. I. Srs. Josep Majoral Obiols, Joan Carles Camp Areny i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt i del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

Galeria d'imatges