Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Legislatura 2015-2019

Legislatura 2015-2019

Cloenda de la Taula Transversal de Treball i presentació dels resultats

El vestíbul del Consell General ha acollit aquest vespre la cloenda de la Taula Transversal de Treball, constituïda en el marc de l'elaboració del Llibre Blanc de la Igualtat del Principat d'Andorra.

Cloenda de la Taula Transversal de Treball i presentació dels resultats - Llegir Més

La subsíndica general, Mònica Bonell, participa a la Global Summit of Women Speakers of Parliament

La cimera se celebra a Abu Dhabi els dies 12 i 13 de desembre i pretén abordar reptes globals com la seguretat, el canvi climàtic o la pobresa.

La subsíndica general, Mònica Bonell, participa a la Global Summit of Women Speakers of Parliament - Llegir Més

Andorra participa a la 15 Sessió de tardor de l'OSCE-PA

La delegació del Consell General a l’OSCE-PA encapçalada per la Sra. Meritxell Palmitjavila (GPD) i amb l’assistència dels Srs. Carles Naudi (GPL) i Pere López (GPM) ha participat, juntament amb altres 170 parlamentaris procedents d’uns 57 estats membres de l’organització, en els treballs que aquesta assemblea parlamentària ha programat a Skopje (Ex-República Iugoslava de Macedònia), del 30 de setembre al 2 d’octubre en motiu de la seva 15 Sessió de Tardor.

Andorra participa a la 15 Sessió de tardor de l'OSCE-PA - Llegir Més

Conclusions de la 29a Assemblea Regional Europa de l'APF

50 parlamentaris provinents de 19 seccions de la Regió Europa de l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF) estan participant aquests dies a la 29a Assemblea Regional Europa que s’està celebrant a la Vall d’Aosta (Itàlia). La delegació andorrana a l'APF està formada pels consellers generals Patrícia Riberaygua, Carine Montaner i Miquel Aleix.

Conclusions de la 29a Assemblea Regional Europa de l'APF - Llegir Més

L'OSCE-PA aborda la crisi dels refugiats i es compromet en la lluita contra el terrorisme

La 25a Sessió Anual de l'OSCE-PA aprova tres resolucions i quinze punts suplementaris sobre qüestions com la gestió dels fluxos de migrants, els drets dels refugiats i la seguretat a la regió OSCE (Europa, Àsia Central i Amèrica del Nord).

L'OSCE-PA aborda la crisi dels refugiats i es compromet en la lluita contra el terrorisme - Llegir Més

Una delegació del Consell General participa aquests dies a la 25a Sessió Anual de l'OSCE-PA

L'Assemblea Parlamentària de l'Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA) es reuneix de l'1 al 5 de juliol a Tbilisi (Geòrgia) amb l'objectiu de coordinar les accions dels països que formen part d'aquest organisme internacional en qüestions com la crisi dels migrants i refugiats o la lluita contra la corrupció.

Una delegació del Consell General participa aquests dies a la 25a Sessió Anual de l'OSCE-PA - Llegir Més

La Unió Interparlamentària crida a la cooperació contra el terrorisme

Altres resolucions adoptades en el marc de la 134a Assemblea de la UIP van adreçades a protegir el patrimoni cultural, especialment en el context dels conflictes armats, i a promoure la inscripció dels infants al registre civil, després de conèixer un informe recent de la Unicef que alerta que al món hi ha uns 230 milions de nens menors de cinc anys sense registrar.

La Unió Interparlamentària crida a la cooperació contra el terrorisme - Llegir Més

Participació a la 134a Assemblea de la Unió Interparlamentària

El síndic general, Vicenç Mateu, i el conseller general Gerard Alís participen aquests dies a la 134a Assemblea de la Unió Interparlamentària (UIP). El tema del debat general és el rejoveniment de la democràcia. Pel que fa a les comissions, els temes tractats són la cooperació mundial per fer front a l'amenaça terrorista, la protecció del patrimoni cultural material i immaterial, i la llibertat de les dones arreu del món de participar plenament en els processos democràtics.

Participació a la 134a Assemblea de la Unió Interparlamentària - Llegir Més

Sessió d’hivern de l’OSCE-PA. Viena, 25 i 26 de febrer del 2016

La delegació del Consell General a l’OSCE-PA encapçalada per Meritxell Palmitjavila (GPD) i integrada per Carles Naudi (GPL) participa a partir d’avui en els treballs de les comissions generals i del plenari que l'Assemblea Parlamentària de l’OSCE programat a Viena (Àustria), el 25 i 26 de febrer en motiu de la seva 15 sessió d’hivern

Sessió d’hivern de l’OSCE-PA. Viena, 25 i 26 de febrer del 2016 - Llegir Més

Junta de Presidents

Consell General, 4 de gener del 2016

Junta de Presidents - Llegir Més