Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 2 de desembre del 2020

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents, celebrada el dia d’avui, s’ha acordat:

Aprovació, si s’escau, del projecte d’acta número 11/2019.

Aprovar l'acta número 11/2019.

Determinació de les comissions legislatives competents per a conèixer de les diferents iniciatives legislatives en tràmit.

Designar competent a la Comissió Legislativa de Política Exterior per a conèixer el Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a incrementar el capital fundacional per posar en funcionament la Fundació Cimera Iberoamericana

Designar competent a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer el Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2020, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General per al 2020 i el Projecte de llei de recuperació i de resolució d’entitats bancàries i d’empreses d’inversió.

Previsió d’una sessió ordinària del Consell General.

Dur a terme una sessió ordinària de preguntes amb resposta oral del Govern el dia 5 de desembre, a les 15 hores. Així mateix s’acorda celebrar una sessió ordinària el dia 12 de desembre, a les 9.30 hores per tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel Ple.

En aquest sentit també es reserven els dies 18 i 19 de desembre, 23 i 30 de gener per celebrar les properes sessions ordinàries del Consell General.

Sessió tradicional de Sant Tomàs.

La celebració de la sessió tradicional de Sant Tomas tindrà lloc el dia 20 de desembre, a les 12 hores.

Així mateix s’informa que després de la celebració de la sessió tindrà lloc la tradicional fotografia a les escales de la Casa de la Vall.

Seminari “Future leadership for Political Inclusion in the OSCE Region”, Washington, 3 i 4 de febrer del 2020.

Els Srs. Presidents n’informaran als grups parlamentaris respectius per tal que les estudiïn i valorin la conveniència de participar-hi.

Propera reunió de la Junta de Presidents.

Celebrar la propera reunió de la Junta de Presidents, el dimecres dia 8 de gener, a les 16 hores.

Galeria d'imatges