Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Lliurament dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra

Lliurament dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra

Consell General, 5 d'octubre de 2018.

El vestíbul del Consell General ha acollit l’acte de lliurament dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra.

En la modalitat Conec.Andorra, el jurat ha decidit atorgar un únic accèssit de 750€ a l’obra intitulada “Atrapats al Consell”.

En la categoria nacional de la modalitat Premi Maria Geli, el jurat ha decidit atorgar el premi de 3.000€ a l’obra intitulada “Construïm un vaixell”.

En la categoria internacional de la modalitat Premi Maria Geli, el jurat ha decidit atorgar dos premis "ex aequo", amb dos accèssits de 6.000€ cadascun d’ells, a les obres intitulades “Invasió Periòdica” i “Novel·lem”, respectivament.

Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra:

El Consell General d’Andorra organitza els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra amb la finalitat d’enriquir el bagatge cultural i pedagògic existent i fomentar el reconeixement d’Andorra com a referent internacional en l’àmbit educatiu.

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra tenen dues modalitats:

El Premi Maria Geli adreçat a professionals o equips de professionals de l’educació d’alumnes fins a 18 anys que hagin creat i dut a terme experiències d’innovació educativa a centres educatius tant a nivell internacional com nacional.

El Premi Conec.Andorra adreçat als alumnes de 12 a 18 anys, dels 3 sistemes educatius de Segona ensenyança, Formació Professional o Batxillerat del nostre País que hagin creat una eina pedagògica que fomenti el coneixement i l’estima del patrimoni d’Andorra.

Aquests premis que es presenten neixen amb la intenció de retre un homenatge a la Maria Geli com a referent en l’àmbit de l’ensenyament i de la pedagogia del nostre País que, com a primera directora de l’Escola Andorrana, al llarg de la seva trajectòria professional va esdevenir una experta en plurilingüisme, ensenyament de llengües i elaboració de materials didàctics, transmetent sempre el seu coneixement i l’estima per Andorra, esforçant-se per a una major cohesió social i treballant per construir una escola pública de qualitat.

Amb els referits premis es pretén impulsar un reconeixement a tots els docents i alumnes del nostre país que s’interessen per Andorra i que s’impliquen en fomentar el coneixement i l’estima del seu patrimoni.

Aquests premis són biennals i compten amb la col·laboració de l’associació Gam21, espai de reflexió educativa per a la seva organització. Gam21 està constituïda per un grup independent i plural de professionals de l’educació i té com objectius compartir i fomentar experiències educatives. 

Galeria d'imatges

« Octubre 2019 »
Octubre
DlDtDcDjDvDsDg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Propers esdeveniments
Roda de premsa 16/10/2019 12:00
Nova seu Planta 0 sala de premsa
Comissió Legislativa de Política Exterior 17/10/2019 11:30
Nova seu Planta -3 sala de compareixences públiques
Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals 28/10/2019 15:30
Nova seu Planta -3 sala AB
Altres esdeveniments
Xarxes Socials

Inauguració Exposició Philandorre. 04/10/2019