Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda

Dilluns, 15
18:00h
Comissió Legislativa d’Economia

Ordre del dia

 1. Nomenament del ponent del Projecte de llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans dels sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electes i de lliure designació de les entitats públiques.
 2. Examen de les esmenes presentades al Projecte de llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans dels sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electes i de lliure designació de les entitats públiques.
 3. Altres qüestions d'interès.

 

 • Aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
Dimarts , 16
16:30h
Comissió Legislativa d’Economia

Ordre del dia 

 1. Anàlisi de l'informe del ponent relatiu al Projecte de llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans del sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electes i de lliure designació de les entitats públiques.
 2. Anàlisi i aprovació, si escau, de l'informe de la Comissió relatiu al Projecte de llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans del sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electes i de lliure designació de les entitats públiques.
 3. Altres qüestions d'interès.

 

 • Atès l'objecte de la sessió, aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
Dimecres , 17
10:00h
Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports

Ordre del dia

 1. Nomenament del ponent en relació al  Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d'ajuts a l'estudi.
 2. Examen de les esmenes presentades al Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d'ajuts a l'estudi.

 

 • Aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
10:30h
Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports

Ordre del dia

 1. Anàlisi i aprovació, si escau, de les propostes de tècnica legislativa i d'adequació a les regles i als usos formals i lingüístics del Consell General del Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d'ajuts a l'estudi.
 2. Anàlisi de l'informe del ponent relatiu al Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d'ajuts a l'estudi.
 3. Anàlisi de l'informe de la comissió relatiu al Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d'ajuts a l'estudi.
 4. Altres qüestions.


 • Aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
16:00h
Comissió Legislativa d’Economia

Ordre del dia

 • Punt Únic: Compareixença, a demanda de la Comissió, del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, per informar del funcionament de la graella salarial del SAAS.

 

 • Aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
18:00h
Junta de Presidents

Ordre del dia 

 1. Aprovació, si s’escau, del projecte d’acta número 9/20.
 2. Determinació de les comissions legislatives competents per a conèixer de les diferents iniciatives legislatives en tràmit.
 3. Reducció salarial dels càrrecs electes del Consell General.
 4. Criteris de transparència.

 

 • Aquesta reunió no tindrà caràcter públic.
Dijous, 18
16:00h
Sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia

 • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

 

 1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Roger Padreny Carmona, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 16 de juny del 2020, relativa a l’Acord Sectorial de l’Associació de Bancs Andorrans (Andorran Banking) referent a carències i mesures d’ajornament de préstecs o crèdits amb declaració d’urgència, (Reg. Núm. 415).
 2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 17 de juny del 2020, relativa a atorgar una retribució complementària pel personal sanitari mèdic amb declaració d'urgència, (Reg. Núm. 424)
 3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de juny del 2020, relativa a les converses en relació al trànsit fronterer, (Reg. Núm. 355).
 4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 5 de juny del 2020, relativa als accessos a la història clínica compartida, (Reg. Núm. 361).
 5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pe M. I. Sr. Carles Sánchez Rodríguez, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 8 de juny del 2020, relativa als recursos humans i econòmics del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, (Reg. Núm. 372).
 6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de juny del 2020, relativa al retorn dels residents als centres sociosanitaris i residencials públics i privats, (Reg. Núm. 374).
 7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de juny del 2020, relativa amb el pagament, per part de Govern, de les prestacions dels assalariats definides en l'article 17 de la Llei 5/2020, del 18 d'abril, de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2, (Reg. Núm. 383).
 8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de juny del 2020, relativa als recursos destinats al Departament de Treball per fer front al volum extraordinari de feina que ha de gestionar aquest departament com a conseqüència de la crisi provocada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, (Reg. Núm. 384).

 

 

 

 

 

 

 

« Febrer 2021 »
Febrer
DlDtDcDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Xarxes Socials

Sessió Informativa Consell General dels Joves. 10/02/2021