Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Agenda

Agenda

Dimarts , 12
10:00h
Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports

Ordre del dia

 • Punt Únic: Compareixença de la M. I. Sra. Ester Vilarrubla Escales, ministra d'Educació i Ensenyament Superior, per informar sobre les accions dutes a terme des del Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior així com les futures accions previstes en el marc de la pandèmia de la Covid-19.

 

 • Aquesta reunió tindrà caràcter públic.
Dimecres , 13
16:00h
Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia

 • Punt Únic: Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 11/2017, del 25 de maig, del notariat.
17:00h
Convocatòria d'una sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia

 1. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de transparència i accés a la informació pública.
 2. Examen i votació de la Proposta d’aprovació del Conveni entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la Federació Russa sobre les condicions de supressió de les formalitats de visat en els viatges mutus dels ciutadans del Principat d’Andorra i dels ciutadans de la Federació Russa.
Dijous, 14
09:30h
Sessió ordinària del Consell General

Ordre del dia

 • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

 Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 14 de maig del 2020.

 1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de maig del 2020, relativa als autònoms i els ajuts percebuts, (Reg. Núm. 280).
 2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, per escrit de data 5 de maig del 2020, relativa a la situació econòmica segons el context sanitari del Coronavirus, (Reg. Núm. 254).
 3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 d’abril del 2020, relativa a la suspensió de les proves POB i els canvis introduïts en les proves POBPRO, (Reg. Núm. 240).
 4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Carles Sánchez Rodríguez, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 5 de maig del 2020, relativa al servei de guarda d’infants implantat pel Ministeri d’Educació en el marc de les mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2, (Reg. Núm. 263).
 5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, per escrit de data 5 de maig del 2020, relativa als resultats dels testos realitzats a la població andorrana a nivell dels stop-labs i del pla d’acció plantejat pel Govern arrel dels resultats obtinguts, (Reg. Núm. 259).
 6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, per escrit de data 5 de maig del 2020, relativa a un possible reconeixement del Govern al SAAS, (Reg. Núm. 260).
 7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, per escrit de data 5 de maig del 2020, relativa a què el Govern doni explicacions clares de la situació del Cedre en aquesta pandèmia, (Reg. Núm. 261).
 8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, consellera general del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, per escrit de data 5 de maig del 2020, relativa a les negociacions amb els països veïns referent als estudiants que cursen els estudis a Espanya o França, (Reg. Núm. 255).
 9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de maig del 2020, relativa a la publicitat dels avals públics per a empreses i negocis afectats per la situació d'emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2, (Reg. Núm. 249).
Divendres , 15
10:00h
Comissió Legislativa d’Economia

Ordre del dia

 • Punt Únic: Compareixença, a iniciativa pròpia, del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, per fer balanç de la situació econòmica de la COVID-19 fins a la data.
 • Aquesta reunió tindrà caràcter públic.
« Desembre 2020 »
Desembre
DlDtDcDjDvDsDg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Xarxes Socials

Visita de la Secretaria general de la Francofonia, S.E. Mme. Louise Mushikiwabo. 19/10/2020