Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Preguntes amb resposta oral del Govern presentades per la Sra. Susanna Vela, consellera general del GPS, relativa a la Fundació de la Cimera Iberoamericana.

Preguntes amb resposta oral del Govern presentades per la Sra. Susanna Vela, consellera general del GPS, relativa a la Fundació de la Cimera Iberoamericana.

26/11/2019
BCG 84/2019 de 26/11/2019
1068
05/12/2019


Molt Il·lustre Senyora,

La sotasignada, Susana Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, d’acord amb el que disposa el capítol quart del títol IV del Reglament del Consell General, formulo la següent pregunta perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el ple del Consell General.

Preguntes que es formulen en relació a la Fundació de la Cimera Iberoamericana

Vistes les respostes del Govern del 29 d’octubre passat a les preguntes relatives a la situació, estructura i nomenaments del Departament de la Cimera Iberoamericana.

Vist el Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a incrementar el capital fundacional per posar en funcionament la Fundació Cimera Iberoamericana, de 6 de novembre.

Es demana:

Quina és exactament la tasca encomana a la Fundació Cimera Iberoamericana? Amb quants professionals es compta i com s’han proveït els llocs de treball?

Pregunta que haurà de respondre’s, de forma oral, en el si del Consell General.

Andorra la Vella, 22 de novembre del 2019

Susanna Vela Palomares                                                 
Consellera General                                                            
Grup Parlamentari Socialdemòcrata