Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Susanna Vela, consellera general del GPS, relativa al servei d’autobusos recentment instaurat

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Susanna Vela, consellera general del GPS, relativa al servei d’autobusos recentment instaurat

26/11/2019
BCG 84/2019 de 26/11/2019
1075
05/12/2019


Molt Il·lustre Senyora,

La sotasignada, Susanna Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, d’acord amb el que disposa el capítol quart del títol IV del Reglament del Consell General, formulo la següent pregunta perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el ple del Consell General.

Preguntes que es formulen relatives al servei d’autobusos recentment instaurat

Vist que el Govern va adjudicar la concessió de les línies del transport nacional de viatgers a Autocars Nadal, per a les línies de la vall Gran Valira i a la UTE Cooperativa Interurbana Andorrana, SA – Transpisa, per a les línies de la vall del Valira Orient i del Valira Nord.

Vist que el nou disseny de les línies es va posar en servei l'1 de setembre del 2019.

Vistes les nombroses deficiències manifestades per usuaris d’aquest servei de transport.

Es demana:

Els criteris que es van tenir en compte per redefinir les línies, els trajectes i les freqüències? I quins són els criteris d’avaluació estan previstos per analitzar els nous serveis?

Pregunta que haurà de respondre’s, de forma oral, en el si del Consell General.

Andorra la Vella, 25 de novembre del 2019

Susanna Vela Palomares                                                 
Consellera General                                                            
Grup Parlamentari Socialdemòcrata