Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Rosa Gili, consellera general del GPS, relativa al fons publicoprivat d'habitatge

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Rosa Gili, consellera general del GPS, relativa al fons publicoprivat d'habitatge

Amb declaració d’urgència
07/10/2019
BCG 63/2019 de 07/10/2019
855
08/10/2019

 

Molt Il·lustre Senyora,

La sotasignada, Rosa Gili Casals, consellera general socialdemòcrata del Grup Parlamentari Mixt, d’acord amb el que disposa el capítol quart del títol IV del Reglament del Consell General, formulo la següent pregunta perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el ple del Consell General. De conformitat amb l’article 132 del mateix Reglament, sol·licito que aquesta pregunta obtingui la declaració d’urgència.

Pregunta que es formula a Govern en relació al fons publicoprivat d’habitatge

El ministre d’Afers Socials, Víctor Filloy, en unes declaracions de fa uns dies al Centre Sociosanitari El Cedre va anunciar la creació d’un fons d’inversió publicoprivat d’habitatge.

Tenint en compte aquestes declaracions demanem:

Quines entitats públiques seran partícips en aquest fons? Qui són els privats que també en formaran part? Quines seran les participacions respectives de cada un d’ells? En que consistiran les seves aportacions?

Pregunta que haurà de respondre’s, de forma oral, en el sí del Consell General.

Rosa Gili Casals                                                                   
Presidenta suplent                                                             
Grup Parlamentari Socialdemòcrata

DCG 14/2019 de 08/10/2019