Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa als resultats dels testos realitzats a la població andorrana a nivell dels stop-labs i del pla d’acció plantejat pel Govern arrel d

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa als resultats dels testos realitzats a la població andorrana a nivell dels stop-labs i del pla d’acció plantejat pel Govern arrel d

Pregunta amb resposta oral del Govern relativa als resultats dels testos realitzats a la població andorrana a nivell dels stop-labs i del pla d’acció plantejat pel Govern arrel dels resultats obtinguts.
05/05/2020
BCG 27/2020 de 05/05/2020
259
14/05/2020

 

A la Sindicatura

La sotasignada, M. I. Carine MONTANER RAYNAUD consellera general del Grup Parlamentari Terceravia Unió Laurediana, d’acord amb el que disposa el capítol IV del reglament del Consell General, formulo la següent pregunta, perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple del Consell General.

Es demana a Govern explicar els resultats dels testos realitzats a la població andorrana a nivell dels stop-labs i del pla d’acció plantejat pel Govern arrel dels resultats obtinguts.

Dia 5 de maig del 2020

Carine Montaner Raynaud                                               
Consellera General