Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa al possible pla d’optimització de recursos de l’administració pública i de racionalització de la despesa pública.

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa al possible pla d’optimització de recursos de l’administració pública i de racionalització de la despesa pública.

05/05/2020
BCG 27/2020 de 05/05/2020
258
14/05/2020

 

A la Sindicatura

La sotasignada, M.I Carine MONTANER RAYNAUD consellera general del Grup Parlamentari Terceravia Unió Laurediana, d’acord amb el que disposa el capítol IV del reglament del Consell General, formulo la següent pregunta, perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple del Consell General.

Tenint en compte del context sanitari del Coronavirus i de la disminució substancial dels ingressos de l’Estat,

Es demana a M. I. Govern

1) Si s’ha plantejat fer un pla d’optimització de recursos de l’administració pública i de racionalització de la despesa pública. En cas de resposta positiva que compta fer Govern ?          

2) Si s’ha plantejat revisar la piràmide jeràrquica de l’administració pública com per exemple revisar el nombre de directors de departaments i rebaixar els salaris dels alts càrrecs de l’administració pública.

Dia 5 de maig del 2020

Carine Montaner Raynaud                                               
Consellera General