Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa a millorar la protecció de la salut dels treballadors públics en l’entorn laboral i dels ciutadans en el context del COVID 19.

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa a millorar la protecció de la salut dels treballadors públics en l’entorn laboral i dels ciutadans en el context del COVID 19.

05/05/2020
BCG 27/2020 de 05/05/2020
250
14/05/2020

 

A la Sindicatura

La sotasignada, M. I. Carine Montaner Raynaud consellera general del Grup Parlamentari Terceravia Unió Laurediana, d’acord amb el que disposa el capítol IV del reglament del Consell General, formulo la següent pregunta, perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple del Consell General.

Amb l’objectiu de millorar la protecció de la salut dels treballadors públics en l’entorn laboral i dels ciutadans en el context del COVID 19,

Es demana a Govern

A nivell de l’Administració pública, si s’està plantejant de posar en marxa mesures de seguretat sanitàries homogènies efectives per protegir la salut dels treballadors públics que tenen contacte directe amb els ciutadans, mesures com mampares de protecció, guants i gel desinfectant a l’entrada dels llocs administratius oberts al públic, mesures com les que podem veure en el sector privat en molts supermercats i moltes farmàcies del país per exemple.

Carine Montaner Raynaud                                               
Consellera General