Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

Convocatòria d'una sessió extraordinària del Consell General

4 de febrer del 2016, a les 16 h

El proper dia 4 de febrer del 2016, dijous, a les 16.00h, se celebrarà una sessió extraordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  • 1- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president suplent del Grup Parlamentari Liberal, al Projecte de llei de creació de l’Agència andorrana antidopatge.
  • 2- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, al Marc pressupostari de l'Administració de l'Estat per al temps corresponent al mandat 2016-2019.
  • 3- Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici 2016, així com l’examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal i pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt i del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

Galeria d'imatges