Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Maria Ubach, ministra d’Afers Exteriors, pel dia 20 de maig del 2020.

Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Maria Ubach, ministra d’Afers Exteriors, pel dia 20 de maig del 2020.

20 de maig del 2020, dimecres, a les 16 h

El proper dia 20 de maig del 2020, dimecres, a les 16 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de la M. I. Sra. Maria Ubach Font, ministra d’Afers Exteriors, davant de la Comissió Legislativa de Política Exterior, amb l’ordre del dia següent:

PUNT ÚNIC:. Compareixença, a iniciativa pròpia, de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach Font, per informar dels treballs duts a terme pel Ministeri d’Afers Exteriors des de l’inici de la crisi sanitària de la Covid-19, en relació amb el repatriament d’andorrans, repatriament de temporers, accions de cooperació internacional i cooperació amb França i Espanya en el procés de desconfinament.

Galeria d'imatges