Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Actes i Exposicions / Segona edició dels premis d'innovació educativa Principat d'Andorra

Segona edició dels premis d'innovació educativa Principat d'Andorra


SEGONA EDICIÓ DELS PREMIS D’INNOVACIÓ EDUCATIVA PRINCIPAT D’ANDORRA


AVÍS

Degut a la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia del SAR-CoV-2, la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports ha acordat posposar l'edició dels Premis d'Innovació Educativa d'Andorra 2020 fins a l'any 2021.

En aquest sentit, el termini de lliurament dels treballs estarà comprès entre l'1 de maig i el 31 de maig del 2021.


El Consell General del Principat d’Andorra organitza els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra amb la finalitat d’enriquir el bagatge cultural i pedagògic existent i fomentar el reconeixement d’Andorra com a referent internacional en l’àmbit educatiu.

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra tenen dues modalitats:

  • El Premi Maria Geli adreçat a professionals o equips de professionals de l’educació que treballin amb alumnes de fins a 18 anys, que hagin creat i dut a terme experiències d’innovació educativa en centres educatius tant en l’àmbit internacional com nacional.
  • El Premi Conec.Andorra adreçat als alumnes de 16 a 25 anys, escolaritzats a Andorra o a l’estranger i residents a Andorra, que hagin desenvolupat o iniciat un projecte que fomenti el coneixement i l’estima d’Andorra.

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra neixen amb la intenció de retre un homenatge a la Sra. Maria Geli com a referent en l’àmbit de l’ensenyament i de la pedagogia del nostre país que, com a primera directora de l’Escola Andorrana, al llarg de la seva trajectòria professional va esdevenir una experta en plurilingüisme, ensenyament de llengües i elaboració de materials didàctics, transmetent sempre el seu coneixement i l’estima per Andorra, esforçant-se per a una major cohesió social i treballant per construir una escola pública de qualitat.

Aquests premis són biennals i compten amb la col·laboració de l’associació Gam21, espai de reflexió educativa per a la seva organització. Gam21, està constituïda per un grup independent i plural de professionals de l’educació i té com objectius compartir i fomentar experiències educatives.

 

Convocatòria 2021:

► La convocatòria al Premi Maria Geli engloba dues categories:

  • La categoria internacional, a la qual opten tots els participants nacionals i internacionals, i que té una dotació de 12.000.-€.
  • La categoria nacional, a la qual només opten els participants residents a Andorra que hagin dut a terme l’experiència educativa en un centre educatiu del Principat d’Andorra, i que té una dotació de 3.000.-€. *

* En el cas que el Premi de la categoria internacional sigui atribuït a un resident a Andorra, el Premi de la categoria nacional serà declarat desert pel Jurat.

 

► Convocatòria del Premi Conec.Andorra:

  • La temàtica de la Convocatòria del 2021 es centra en la participació ciutadana, amb la finalitat de promoure noves accions o eines que fomentin i facilitin aquesta participació.
  • La dotació econòmica del Premi és de 1.500.-€.


BASES DELS CONCURS, CRITERIS D'AVALUACIÓ I FORMULARISFRCASTEN
Introduction Introducción Introdution
Prix Maria Geli - Cahier des charges Premio Maria Geli - Pliego de bases Maria Geli Award - Conditions
Prix Maria Geli - Critères d'évaluation Premio Maria Geli - Criterios de evaluación Maria Geli Award - Evaluation criteria
Prix Maria Geli - Inscription Premio Maria Geli - Inscripción Maria Geli Award - Inscription
Prix Conec.Andorra - Cahier des charges Premio Conec.Andorra - Pliego de bases Conec.Andorra Award - Conditions
Prix Conec.Andorra - Critères d'évaluation            Premio Conec.Andorra - Criterios de evaluación      Conec.Andorra Award- Evaluation criteria     
Prix Conec.Andorra - Inscription Premio Conec.Andorra - Inscripción Conec.Andorra Award - Inscription
Attestations sur l'honneur Declaración jurada Sworn declaration
Cession droits à l'image - adultes Cessión derechos de imagen - adultos Assignment imatge rights - Adults
Cession droits à l'image - mineurs Cessión derechos de imatge - menores Assignment imatge rights - Minors
Affiche Cartel Poster


 


Galeria d'imatges

« Octubre 2021 »
Octubre
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Xarxes Socials

Debat Dia Internacional de la Democràcia. 29/09/2021